Προς ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Προς ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου

bet365

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (25/1) αναμένεται να κοινοποιηθεί η απόφαση της έδρας διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αυτή τη στιγμή το κλειστό «Νίκος Γκάλης» συγκεντρώνει συντριπτικές πιθανότητες.

Από νωρίς το πρωί υπάρχουν επαφές μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα. Ποια είναι αυτά; Ο τελικός του Κυπέλλου είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί σε Ξάνθη, Κοζάνη και Πάτρα καθώς εκείνο το διάστημα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις λόγω του «καρναβαλιού» και οι τοπικές Αστυνομικές Διευθύνσεις δεν θέλουν να βάλουν… μπελά στο κεφάλι τους.

Η περίπτωση του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα τα «Δύο Αοράκια» επίσης έχει ατονίσει σημαντικά διότι ο Άρης είναι κάθετα αρνητικός και σε καμία περίπτωση δεν προτίθεται να συμβιβαστεί. Το δε Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό – ότι στις συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι «κλεισμένο». Η δε πρόταση του Άρη για την επιλογή του Nick Galis Hall φαίνεται ότι δεν έχει υποστηρικτές.

Και συνεχίζουμε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στις επαφές που υπήρξαν στις προηγούμενες ημέρες, ο Παναθηναϊκός πρότεινε το κλειστό «Νίκος Γκάλης». Σήμερα έγιναν επαφές μεταξύ της ΕΟΚ με τον Άρη, τέθηκε η περίπτωση του ΟΑΚΑ και οι «κίτρινοι» απάντησαν ότι θα δεχθούν τη διεξαγωγή του τελικού στο συγκεκριμένο γήπεδο αρκεί να λάβουν τις εγγυήσεις ότι τα εισιτήρια θα διατεθούν ισότιμα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Άρης έχει ζητήσει τουλάχιστον 5.000 εισιτήρια.

Στην περίπτωση βέβαια που αποφασιστεί το κλειστό «Νίκος Γκάλης», για τον αριθμό των εισιτηρίων θα αποφασίσει η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με την οποία επίσης θα υπάρξουν επαφές μέσα στην επόμενη ώρα ούτως ώστε να γίνουν πιο ξεκάθαρα τα δεδομένα.

Το ζήτημα έχει βέβαια και οικονομικές προεκτάσεις διότι άλλα δεδομένα θα υπάρξουν σε περίπτωση που διατεθεί ένας αριθμός 12.000-15.000 εισιτηρίων σε σχέση με το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί σ’ ένα γήπεδο με αριθμό εισιτηρίων που δεν θα ξεπεράσουν τα 4.000.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα