Προμηθέας: «Όλη η Ελλάδα είδε τι σφύριξαν οι διαιτητές!»

Προμηθέας: «Όλη η Ελλάδα είδε τι σφύριξαν οι διαιτητές!»

Gazzetta team
Προμηθέας: «Όλη η Ελλάδα είδε τι σφύριξαν οι διαιτητές!»

bet365

Παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα, η διοίκηση του Προμηθέα έκανε λόγο για «λύπη» όσον αφορά τη διαιτησία του αγώνα, εξηγώντας ότι «όλη η Ελλάδα είδε το πώς και το τι σφύριξαν οι διαιτητές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας (τόσο στους φιλάθλους του Προμηθέα, όσο και σε αυτούς του Παναθηναϊκού) για την κόσμια και φίλαθλη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο «Δημ.Τόφαλος», μετατρέποντας το παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό σε μια μπασκετική γιορτή, που απόλαυσε όλη η Ελλάδα.

Συγχαίρει, επίσης, τους αθλητές και το τεχνικό team της ομάδας μας για την προσπάθεια και την εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διαιτησία του αγώνα. Όλη η Ελλάδα είδε το πώς και το τι σφύριξαν οι διαιτητές του αγώνα. Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα