Πρίφτης: «Φτάνει… Να γίνουν όλοι υπεύθυνοι»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πρίφτης: «Φτάνει… Να γίνουν όλοι υπεύθυνοι»

bet365

Οργισμένος για την άθλια εμφάνιση της ομάδας του, ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε ντροπιαστική την ήττα της ομάδας του και φώναξε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να καλύπτει παίκτες οι οποίοι δεν έχουν υπευθυνότητα.

«Καταρχήν συγχαρητήρια στα Τρίκαλα που έπαιξαν πολύ καλά. Για μας δεν ξέρω ποια λέξη να χρησιμοποιήσω. Η λέξη ντροπή δεν θα είναι αντιπροσωπευτική αυτού που εγώ αισθάνομαι. Δεν έχω να πω πολλά. Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι φανερό ότι δεν έχουμε ενέργεια συγκέντρωση και το μυαλό μας σε αυτό που πρέπει να κάνουμε», είπε αρχικά και στη συνέχεια ύψωσε τον τόνο της φωνής του…

«Να πω τις βλακείες που λένε οι προπονητής ότι ‘αναλαμβάνω την ευθύνη’. Ασφαλώς και τις αναλαμβάνω όπως κάνω πάντα εδώ και τρία χρόνια. Κάποια στιγμή όμως να γίνουν όλοι υπεύθυνοι. Έχω καλύψει παίκτες όποια κι αν ήταν τα ονόματά τους. Το στοιχείο υπευθυνότητας είναι απαραίτητο για να πορευτείς σε οτιδήποτε ομαδικό. Κι αυτό δυστυχώς δεν το έχουμε».

Ρωτήθηκε επιμέρους για την απόδοση συγκεκριμένων παικτών και απάντησε: «Εγώ μπορώ να θέσω 100 θέματα. Το θέμα είναι ότι αν δεν έχουμε συμβατικά πράγματα όπως είναι η ενέργεια, η συγκέντρωση και η υπευθυνότητα, τι να συζητάμε τώρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα