«Έσπασε» τα κοντέρ ο Πανιώνιος!

Κάτια Πετροπούλου
«Έσπασε» τα κοντέρ ο Πανιώνιος!

bet365

Το 14 στα 14 έκανε ο Πανιώνιος κόντρα στον ΓΣΛ (90-65) και έγινε η μοναδική ομάδα που έχει το αήττητο στην κατηγορία, αφού ξεπέρασε το ρεκόρ του Φάρου από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο!

Πλώρη για την Α1 έχει βάλει ο Πανιώνιος και το δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο!

Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν του ΓΣΛ με 90-65 στο Κλειστό της Αρτάκης, έφτασαν τις 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α2 και ξεπέρασαν το ρεκόρ που κατείχε ο Φάρος την προηγούμενη σεζόν.

Η ομάδα του Κερατσινίου είχε κάνει το «13 στα 13» πέρυσι (υπήρχε και ρεπό, το οποίο εξέτισε την 12η αγωνιστική) και το αήττητό της «έσπασε» την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου (15η) από τον Πανερυθραϊκό (77-75), μετά από καλάθι που πέτυχε στη λήξη ο Λουκάς Γιαουρτόγλου.

Ακόμα και η ΑΕΚ, όταν είχε βρεθεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, τη σεζόν 2013-14, κράτησε το αήττητο μέχρι και την 8η αγωνιστική, αφού την 9η ηττήθηκε από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα (82-67).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα