Sold out το Προμηθέας – Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Sold out το Προμηθέας – Παναθηναϊκός

bet365

Ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του β' γύρου της Basket League και το κλειστό «Δ. Τόφαλος» θα είναι κατάμεστο αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν!

Η ανακοίνωση των Πατρινών

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του παιχνιδιού Προμηθέας - Παναθηναϊκός για την 14η αγωνιστική της Basket League (πρεμιέρα β' γύρου). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια έξω από το «Τόφαλος» πριν από το παιχνίδι που αρχίζει στις 7:15 μ.μ.

Παρακαλούνται οι φίλοι του μπάσκετ που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν από το τζάμπολ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν από τις 5μ.μ.

Η είσοδος για την κερκίδα των φιλοξενουμένων (διαζώματα Ζ& Η) θα γίνει από τη θύρα 2, οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα εισέλθουν από την κεντρική θύρα του γηπέδου.

Προσοχή: Δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στο γήπεδο σε όσους δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα