Γεωργαλλής: «Τα πάντα θα ξεκινήσουν από την άμυνα»

Γεωργαλλής: «Τα πάντα θα ξεκινήσουν από την άμυνα»

Gazzetta team
Γεωργαλλής: «Τα πάντα θα ξεκινήσουν από την άμυνα»

bet365

Ο Γιάννης Γεωργαλλής μίλησε για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο στην Κρήτη (21/1, 17:00) και στάθηκε στα σημεία που θα κρίνουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Έχουμε περίπου δύο εβδομάδες να τα πούμε, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τα ματς του Κυπέλλου. Ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο, ο οποίος πήγε καλά για εμάς, αλλά όλοι πιστεύουμε πως θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Στο τελευταίο μας παιχνίδι δεν είχαμε καλή εικόνα, καθώς κάναμε πολλά λάθη και έτσι γνωρίσαμε την ήττα από τα Τρίκαλα. Μία ομάδα που ξέραμε πως είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και την αφήσαμε να επιβάλει τον ρυθμό της.

Ό,τι έγινε, έγινε όμως, γιατί πλέον ξεκινά ο δεύτερος γύρος. Με τη διακοπή μας δόθηκε μία ευκαιρία να ξεκουραστούμε, αλλά και να κάνουμε μία μίνι προετοιμασία για τον δεύτερο γύρο που ξεκινά με μία σειρά πολύ δύσκολων και απαιτητικών παιχνιδιών. Το καλό για εμάς είναι πως δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και έτσι όλες αυτές τις ημέρες ήμασταν όλοι μαζί.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με το Ρέθυμνο. Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος μας είχαν πληγώσει, καθώς μας νίκησαν, ενώ πρόκειται για μία ομάδα που παραδοσιακά είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Μάλιστα, θα είναι λίγο αλλαγμένοι σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου αφού έκαναν κάποιες νέες προσθήκες στο ρόστερ τους. Είναι μία ομάδα έδρας και ρυθμού και εμείς δεν θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να τον ελέγξουν, γι’ αυτό θα πρέπει να ξεκινήσουμε πρώτα από την άμυνά μας.

Τα λέμε την επόμενη φορά

Γιάννης»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα