Συμφώνησε με Παπαντωνίου ο Προμηθέας

Gazzetta team
Συμφώνησε με Παπαντωνίου ο Προμηθέας

bet365

Στην Ελλάδα θα επιστρέψει ο Νώντας Παπαντωνίου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πατρών.

Σε αναζήτηση γκαρντ βρισκόταν η ομάδα της Πάτρας και ο Βαγγέλης Αγγέλου κατέληξε στον παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα του.

Εκλεκτός ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος θα αφήσει την Ισπανία, που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, καθώς θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Αχαιών, αφού συμφώνησε σε όλα με τον Προμηθέα.

Ο 26χρονος γκαρντ αγωνίστηκε αρχικά στην Αραμπέρι, έχοντας κατά μέσο όρο 11.9 πόντους, κι έπειτα στην Γέιδα, με 6 πόντους κατά μέσο όρο, σε 6 ματς.

H επίσημη ανακοίνωση για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ (2014-16), ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στην Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο (21/01, 19:15):

«Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Προμηθέα, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νώντα Παπαντωνίου. Ο 27χρονος πλέι-μέικερ μέχρι πριν από λίγες μέρες αγωνιζόταν στην Ισπανική Γέιδα (Α2 Ισπανίας). Ο ύψος 1.90μ. παίκτης θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα. Στην Ελλάδα ο Παπαντωνίου έχει αγωνιστεί σε Μαρούσι, ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Περιστέρι και Κολοσσό Ρόδου.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα