Κλάντον: «Ήμασταν απαράδεκτοι»

Gazzetta team
Κλάντον: «Ήμασταν απαράδεκτοι»

bet365

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Κιθ Κλάντον, μετά την ήττα από την Όλντενμπουργκ (79-82).

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ είπε αρχικά: «Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί είχαμε στο μυαλό μας ότι έπρεπε να το κερδίσουμε. Δεν παίξαμε με την ενέργεια που έπρεπε. Μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο χάναμε με 20 πόντους. Αντιδράσαμε, αλλά για μένα όλα συνοψίζονται με το ότι δεν παίξαμε με την ενέργεια που έπρεπε για να κερδίσουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι» και συνέχισε για το γεγονός πως η ομάδα δεν είχε ενέργεια: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι απαράδεκτο πάντως να συμβαίνει. Ούτε εκτελέσαμε πολλά από αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Ο ένας περίμενε από τον άλλον να κάνει μία κίνηση για να εκτελέσουμε και δεν παίξαμε σαν ομάδα».

Για την έλλειψη ομαδικότητας, ανέφερε: «Θεωρώ ότι ήταν το θέμα της εκτέλεσης, Πως τελειώναμε επιθέσεις. Ίσως να έφταιγα εγώ με κάποια σκριν ή ο εκτελεστής που ήταν άστοχος Δεν είναι θέμα εγωισμού πάντως. Απλά δεν μπόρεσε να βγει ομαδικότητα στο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τι φταίει».

Τέλος, ρωτήθηκε για την άτσαλη πτώση του στο παρκέ: «Γύρισα λίγο τον αστράγαλο μου, αλλά δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα