«Έπαιζε εδώ ο Στογιάκοβιτς;» (pic)

Gazzetta team
«Έπαιζε εδώ ο Στογιάκοβιτς;» (pic)

bet365

Οι φίλοι της Όλντενμπουργκ ξεναγήθηκαν στους χώρους του «PAOK Sports Arena» κι εξέφρασαν την απορία τους που ο Πέτζα Στογιάκοβιτς έπαιζε στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι φίλαθλοι της Όλντενμπουργκ που ταξίδεψαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη είδαν την ομάδα τους να πετυχαίνει μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (79-82).

Μετά το τέλος του ματς, ξεναγήθηκαν στους χώρους του «PAOK Sports Arena», όπου έμαθαν για την ιστορία του «Δικεφάλου του Βορρά», μέσα από τις φωτογραφίες και τα εκθέματα.

Οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας, ωστόσο, γνώριζαν τον Πέτζα Στογιάκοβιτς, αλλά αυτό που δεν ήξεραν ήταν πως ο πρώην φόργουορντ αγωνιζόταν στους Θεσσαλονικείς, αφού κατά τη διάρκεια της ξενάγησης εξέφρασαν την έκπληξή τους, λέγοντας «Μα έπαιζε εδώ ο Στογιάκοβιτς;», όταν αντίκρισαν φωτογραφία του Πέτζα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα