Ρόκετς - Μπακς: 111-92

Φώτης Καρακούσης
Ρόκετς - Μπακς: 111-92

bet365

Τι και αν ο Γιάνναρος έφτασε τους 32 πόντους σε μια ακόμα μαγική εμφάνιση; Οι Μπακς δεν είχαν κάποιο παίκτη να σταθεί στο πλάι του και γνώρισαν την ήττα από τους Ρόκετς του εντυπωσιακού Χάρντεν (38 πόντους) με 111-92.

Μπορεί πραγματικά φέτος να κάνει εντυπωσιακά πράγματα και να είναι δικαίως στους βασικούς του All Star Game, αλλά δεν γίνεται να κερδίζει μόνος του αντιπάλους όπως οι Ρόκετς. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που και στο Χιούστον ήταν μαγικός. Ο Greek Freak σταμάτησε τους 32 πόντους με 13-20 δίποντα, 1-4 τρίποντα και 5-6 βολές, κατέβασε 11 ριμπάουντ, έδωσε 6 ασίστ, έκανε 3 τάπες και 1 κλέψιμο, όμως οι Μπακς δεν μπόρεσαν να κερδίσουν, χάνοντας από τις... ρουκέτες με 111-92.

Και πως να κερδίσουν άλλωστε όταν ο Γιάνναρος έπαιζε μόνος του και κανείς από τους συμπαίκτες του δεν βοήθησε ουσιαστικά, με τον Πάρκερ να ακολουθεί με 15 πόντους αλλά με τραγικά ποσοστά. Με την ήττα αυτή τα ελάφια έφτασαν στο 20-21 και συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα στο κόλπο των πλέι οφ. Και όσο συνεχίζει ο Αντετοκούνμπο να κάνει τέτοιες μαγικές εμφανίσεις, τόσο πιο κοντά είναι το όνειρο αυτό.

Όσον αφορά τους νικητές που πλέον έφτασαν το 33-12, ο Χάρντεν ήταν για ακόμα μία φορά απολαυστικός. Ο... μούσιας τελείωσε το ματς με 38 πόντους, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 τάπες, κάνοντας όλο το γήπεδο να φωνάζει από το τώρα MVP MVP.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα