Πασκουάλ: «Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι»

Πασκουάλ: «Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε λίγο πριν από την αναχώρηση των «πρασίνων» για την Κωνσταντινούπολη, όπου το απόγευμα της Πέμπτης (19/1, 19:30) θα φιλοξενηθούν από τη Φενέρμπαχτσε.

Λίγα 24ωρα μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, ο Καταλανός προπονητής μίλησε για την... επόμενη μέρα και τη προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποδράσει από την Πόλη με το «διπλό».

«Δεν ξέρω ακριβώς αλλά θα πρέπει να βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι όπως το αυριανό» δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ και συνέχισε:

«Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να ξέρουμε ότι η Φενέρμπαχτσε είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία. Θα είναι μια πολύ δύσκολη πρόκληση για εμάς. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να ένα καλό παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί»

Όσον αφορά την εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods, είπε: «Προσπαθούμε να “χτίσουμε” κάτι. Μπορούμε να βελτιωθούμε να παίξουμε καλύτερα. Βήμα βήμα παίζουμε καλύτερα αλλά το σίγουρο είναι ότι αν θες να κερδίσεις κάτι θα πρέπει να βελτιωθείς»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.