Σοκ με Κρις Πολ στους Κλίπερς! (vid)

Σοκ με Κρις Πολ στους Κλίπερς! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Σοκ με Κρις Πολ στους Κλίπερς! (vid)

bet365

Ένα τεράστιο πρόβλημα έχουν να αντιμετωπίσουν οι Λος Άντζελες Κλίπερς αφού θα χάσουν για τους δύο επόμενους μήνες τον φυσικό τους ηγέτη λόγω τραυματισμού.

Ο Κρις Πολ θα αναγκαστεί να περάσει τη πόρτα του χειρουργείου, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό του αντίχειρα και θα χρειαστεί επέμβαση προκειμένου να διορθωθεί!

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες περίπου και αυτό εξαιτίας του τραυματισμού του στο παιχνίδι με την Οκλαχόμα.

Το πρόβλημα για τους Κλίπερς είναι τεράστιο, αφού από τα χέρια του ξεκινούσαν όλες οι επιθέσεις της ομάδας έχοντας κατά μέσο όρο τη φετινή σεζόν 17,8 πόντους και 12,3 ασίστ!!!

Πλέον δεν θα υπάρχει η ίδια δημιουργία και ούτε θα μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο παίκτες που παίζουν πάνω από τη στεφάνη στην επίθεση, όπως ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν.

Και μάλιστα ο τραυματισμός ήρθε στη... χειρότερη στιγμή αφού οι Λος Άντζελες Κλίπερς τρέχουν ένα σερί 11 συνεχόμενων νικών με το οποίο έφτασαν στην 4η θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

To ρεπορτάζ για τον τραυματισμό του και η φάση που χτύπησε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα