«Προτείνουμε Ξάνθη και Κοζάνη»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Προτείνουμε Ξάνθη και Κοζάνη»

bet365

Ο Άρης εξέφρασε επισήμως στην ΕΟΚ την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης και ήδη κατέθεσε τη δική του πρόταση για την έδρα.

Δύο είναι οι βασικές θέσεις του Άρη. Καταρχάς να είναι εύκολη η πρόσβαση για τους φιλάθλους και δεύτερον, η χωρητικότητα του γηπέδου να είναι τουλάχιστον 4.000-4.500 θέσεις. Στις προτάσεις που κατέθεσαν οι «κίτρινοι» στην ΕΟΚ συμπεριέλαβαν όλα τα μεγάλα γήπεδα της Περιφέρειας, αποκλείοντας αυτή του Ηρακλείου της Κρήτης λόγω του κόστους μετακίνησης για τους φιλάθλους.

«Της Λάρισας που θα πρότεινα εγώ είναι μικρό αλλά δεν υπάρχει κάποιο άλλο που να βρίσκεται στη μέση για να είμαστε δίκαιοι. Αυτό που προτείνουμε είναι της Κοζάνης που είναι ένα γήπεδο 5000 θέσεων καινούργιο και ασφαλές, της Ξάνθης στο οποίο πηγαίνει και η Εθνική και αγωνίζεται. Προτείνουμε γήπεδα στην Περιφέρεια για να επεκταθεί και εκεί το μπάσκετ, να προωθηθεί το άθλημα. Είναι ρεαλιστικά και τίμια αυτά που λέμε. Δεν θέλουμε κάτι παράλογο», δήλωσε στον Ρ/Σ Metropolis 95,5 ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης κι εκεί απέκλεισε κάθε περίπτωση συμβιβασμού με τη λύση του Ηρακλείου.

«Το έχουν πάρει το μήνυμα στην ΕΟΚ. Είμαστε σε καλό δρόμο για να βρούμε λύση και τις επόμενες μέρες θα γίνουν συζητήσεις για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Αυτό που ζητάμε είναι ισονομία, καθαρή διαιτησία. Ένας τίτλος είναι. Ζητάμε το αυτονόητο, κάτι που τα χρόνια αυτά δεν συνέβαινε και ο Άρης την έχει πατήσει πολλές φορές . Δε θέλουμε να βρεθούμε στη θέση που βρεθήκαμε εκείνες τις χρονιές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα