Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη

Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη

bet365

Η ΦΙΜΠΑ αποφάσισε να αποφύγει… περαιτέρω μπελάδες και απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει ο Άρης για το αποτέλεσμα του εκτός έδρας αγώνα με την Μπάνβιτ. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους «κίτρινους» να διεκδικήσουν την απευθείας πρόκριση στους «16» του BCL.

Κρίνοντας από το βίντεο του αγώνα, δεν υπάρχει αμφιβολία για την ορθότητα των απόψεων των ανθρώπων του Άρη. Υπήρξε σαφέστατο λάθος των διαιτητών και της γραμματείας, κακώς η Μπάνβιτ είχε την τελευταία κατοχή της μπάλας στα τελευταία 1,7 δευτερόλεπτα της παράτασης, φαίνεται όμως ότι η ΦΙΜΠΑ δεν ήθελε να αποδώσει δικαιοσύνη. Κι έτσι απέρριψε την ένσταση του Αρη.

Μάλιστα, η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι η αρμόδια επιτροπή της FIBA απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα μας για τον αγώνα με την Banvit, στην Τουρκία. Αισθανόμενη την ξεκάθαρη αδικία σε βάρος του ΑΡΗ, η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα αποστείλει επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας στο Basketball Champions League, ενώ ήδη έχουν εκφραστεί έντονα παράπονα προς τους υπεύθυνους της διοργάνωσης σε προφορικό επίπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα