Χέρμπερτ: «Έχω ωραίες αναμνήσεις από τον Άρη»

Χέρμπερτ: «Έχω ωραίες αναμνήσεις από τον Άρη»

Κάτια Πετροπούλου
Χέρμπερτ: «Έχω ωραίες αναμνήσεις από τον Άρη»

bet365

Για τα συναισθήματα που του «ξύπνησαν» με το που πάτησε στο «Αλεξάνδρειο» μίλησε ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν της Φράπορτ Σκάιλαϊνερς, Γκόρντον Χέρμπερτ.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ, μετά τη θητεία του στον Άρη (2007-08) επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος με τη Φράπορτ Σκάιλαϊνερς (17/01, 21:00), για την 13η αγωνιστική του Champions League.

Ο πρώην τεχνικός των «κιτρίνων» μίλησε για τα συναισθήματα που του... ξύπνησε η είσοδός του στο «Nick Galis Hall» και αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά είπε για:

Το τι σκέφτηκε μόλις μπήκε στο «Nick Galis Hall»: «Θυμήθηκα το πάθος που υπάρχει στην πόλη για το μπάσκετ και το πάθος που έχουν οι φίλαθλοι εδώ για το άθλημα! Τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις είναι πολύ ωραία. Όπως και η αγάπη του κόσμου φυσικά».

Το αν οι αναμνήσεις από τον Άρη είναι ευχάριστες: «Σαν προπονητής, θα έχεις και ωραίες αναμνήσεις, αλλά και κακές. Όπως και σε κάθε δουλειά, άλλωστε. Έχω κρατήσει αρκετές καλές αναμνήσεις, κι ας μην ήταν καλή εκείνη η σεζόν. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς».

Τον Άρη που είναι στον Τελικό Κυπέλλου: «Είναι φυσικά μια μεγάλη νίκη για την ομάδα.Οι οπαδοί δημιούργησαν για ακόμα μια φορά "καυτή" ατμόσφαιρα. Οπότε χαίρομαι κι εγώ πολύ για αυτούς».

Το πως θα παίξει η ομάδα του, όταν δεν έχει κάποιο κίνητρο: «Είχαμε ένα δύσκολο διάστημα. Ο βοηθός μου έκανε καλή δουλειά, γιατί εγώ έλειπα εξαιτίας μιας εγχείρησης στην μέση. Πλέον προχώρησε η σεζόν στο Champions League, κάναμε κάποιες αλλαγές, έχουμε μια νέα ομάδα, αύριο θα παρουσιαστεί το νέο ρόστερ, οπότε μπορείτε να με ρωτήσετε αύριο πάλι».

Το πως περιμένει τον αυριανό αγώνα: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή, ειδικά και μετά τη νίκη του Σαββάτου, θα έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση οι παίκτες του Άρη. Θα παίξουν ρόλο τα πρώτα 5-7 λεπτά του αγώνα. Πρέπει να ελέγξουμε το τέμπο του αγώνα και να περιορίσουμε όσο μπορούμε τον Άρη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα