Προπόνηση με Αγγελόπουλους ο Ολυμπιακός

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Προπόνηση με Αγγελόπουλους ο Ολυμπιακός

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό παρουσία των ιδιοκτητών του. Δε γυμνάστηκε ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες επί του Παναθηναϊκού, οι τρεις εκ των οποίων φέτος, αλλά η παράδοση δεν παίζει τον παραμικρό ρόλο στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του δεν είχε τον Γιάννη Αθηναίου λόγω τραυματισμού και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Έλληνας τεχνικός επέμενε αρκετή ώρα σε ασκήσεις τακτικής, αλλά προσπάθησε να βγάλει από το μυαλό των παικτών του τις φετινές νίκες επί της συγκεκριμένης ομάδας.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος όπως συνηθίζουν πήγαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν την προπόνηση δείχνοντας σε παίκτες και προπονητές την πίστη για τις ικανότητές τους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα