Ιτούδης: «Είχαμε υψηλό κίνητρο»

Κάτια Πετροπούλου
Ιτούδης: «Είχαμε υψηλό κίνητρο»
Την επιστροφή στις νίκες επιζητούσε η ΤΣΣΚΑ, κάτι που κατάφερε απέναντι στην Αρμάνι και ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το μεγάλο κίνητρο της ρώσικης ομάδας.

Τρεςι σερί ήττες ήταν αρκετές για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία δεν υποτίμησε καθόλου την ουραγό Αρμάνι και πήρε μια άνετη νίκη (101-64).

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε μετά το τέλος του ματς για το υψηλό κίνητρο που είχε η ρώσικη ομάδα: «Είχαμε στο ματς δύο ομάδες με διαφορετικό κίνητρο, αλλά θα ήθελα να μιλήσω καθαρά για την ομάδα μου. Ερχόμασταν από τρεις σερί ήττες στην Euroleague, τρία άσχημα αποτελέσματα. Θέλαμε να επανέλθουμε στις νίκες, στα υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ξεκινήσαμε το ματς, έχοντας υψηλό κίνητρο. Ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα, ενώ βρήκαμε και ρυθμό στο κομμάτι του σκορ. Παίξαμε με σοβαρότητα και σεβαστήκαμε το παιχνίδι από την αρχή έως και το τέλος του. Προηγηθήκαμε με 20 πόντους διαφορά σχεδόν από το ξεκίνημα και διατηρήσαμε το προβάδισμα μας σε υψηλά επίπεδα. Προς το τέλος κάπως χαλαρώσαμε, αλλά αυτό ήταν κάπως λογικό να συμβεί, αφού η διαφορά είχε εκτοξευθεί. Ήμασταν καλύτερη ομάδα απόψε, φτάσαμε δίκαια στην νίκη».