Παίζει με Παναθηναϊκό ο Σπανούλης

Gazzetta team
Παίζει με Παναθηναϊκό ο Σπανούλης

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τη θεραπεία του, καθώς δεν γίνεται να λείψει από το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (16/01, 19:00), με τον αρχηγό να είναι έτοιμος να δώσει το «παρών».

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» δεν άφησε την ομάδα του στο κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Euroleague, και το ίδιο αναμένεται να κάνει και στον νοκ άουτ ημιτελικό Κυπέλλου με το «τριφύλλι» στο ΣΕΦ, τη Δευτέρα (16/01, 19:00).

Ο 34χρονος γκαρντ των Πειραιωτών έλειψε από τα τελευταία δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με Κύμη και Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν θα απουσιάσει κι από το «αιώνιο» ντέρμπι.

Ο «Kill Bill» ξεκουράστηκε και φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο αριστερό του πόδι, καθώς είχε υποστεί θλάση στον αγώνα με τη Φενέρ.

Οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει, οι θεραπείες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και ο Σπανούλης θα συμμετέχει κανονικά στην αυριανή (14/01) προπόνηση των Πειραιωτών, ώστε να είναι έτοιμος και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο ντέρμπι με τους «πράσινους».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα