Κωνσταντινίδης: «Θέλουμε να είμαστε στην εξάδα»

Gazzetta team
Κωνσταντινίδης: «Θέλουμε να είμαστε στην εξάδα»

bet365

Να τερματίσει σε μία παό τις πρώτες έξι θέσεις του πρωταθλήματος το Ρέθυμνο επιθυμεί ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Τόνι Κωνσταντινίδης.

Για το στόχο του Ρεθύμνου που είναι η κατάκτηση μιας εκ των έξι πρώτων θέσεων της Basket League, για την προσαρμογή του νέου αποκτήματος, Ντεβό Τζόσεφ, αλλά και για τη φιλική αναμέτρηση με το Λαύριο (14/01, 11:30), μίλησε ο Κύπριος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών.

«Από την στιγμή που είχαμε την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών θα ήταν πολύ κακό, όσον αφορά στον ρυθμό μας ως ομάδα, να μέναμε μετά το παιχνίδι με την Λευκάδα χωρίς αγώνα. Έτσι είχαμε προγραμματίσει από καιρό το συγκεκριμένο φιλικό το οποίο είναι ότι καλύτερο για να μας κάνει νιώσουμε ενεργοί και να προετοιμαστούμε όσο κατάλληλα γίνεται πριν το κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε με τον Κολοσσό στην έδρα μας. Συν το γεγονός ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και για το νέο μας καλαθοσφαιριστή τον Ντεβό Τζόσεφ να προσαρμοστεί ακόμη καλύτερα. Δεν φτάνουν μόνο οι προπονήσεις παρόλο που είναι μαζί μας σχεδόν δύο εβδομάδες και είναι μία καλή ευκαιρία και για αυτόν αλλά και για μας να προσαρμοστεί στα δικά μας πλάνα, ώστε να πανέτοιμος και αυτός για τον αγώνα με τον Κολοσσό», είπε αρχικά ο Τόνι Κωνσταντινίδης.

Όσον αφορά το στόχο της ομάδας: «Ο στόχος για το β’ μέρος του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρος. Από την στιγμή που είμαστε στην 7η θέση στο τέλος του α’ γύρου θέλουμε να κάνουμε ακόμη καλύτερη πορεία στη συνέχεια και να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη εξάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα