«Ο Ομπράντοβιτς λέει ψέματα»!

«Ο Ομπράντοβιτς λέει ψέματα»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Ο Ομπράντοβιτς λέει ψέματα»!
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, εξήγησε ότι δεν ακούστηκαν ποτέ όσα ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ότι δηλαδή οι Σέρβοι τον αποκάλεσαν Τούρκο!

Ο Ερυθρός Αστέρας ολοκλήρωσε την τεράστια υπέρβαση και επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στo «Aleksandar Nikolic Hall» ενώ ο Ομπράντοβιτς κατηγόρησε τους συμπατριώτες του αμέσως μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας πως «Τους συμπαθούσα, αλλά πριν ξεκινήσει ο αγώνας άρχισαν να φωνάζουν "είσαι Τούρκος, Τούρκος Ζέλικο". Είμαι πιο Σέρβος από όλους όσοι φώναζαν αυτό το πράγμα».

Σήμερα (13/1), λοιπόν, ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς, έκανε επίσημη δήλωση, απαντώντας στις κατηγορίες του πολυνίκη κόουτς της EuroLeague.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι τεράστιο κλαμπ και ο κύριος Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι μεγάλος προπονητής, ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη! Το μεταξύ μας παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης στο Βελιγράδι στιγματίστηκε από τις δηλώσεις του. Ανέφερε ότι οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα του συμπεριφέρθηκαν περίεργα. Η ομάδα μας έχει κερδίσει τον σεβασμό όλης της Ευρώπης για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Είναι κάτι που μας κάνει υπερήφανους! Ο Ερυθρός Αστέρας εξέτασε προσεκτικά το βίντεο του αγώνα και δεν ακούγονται πουθενά οι ισχυρισμοί του προπονητή της ομάδας της Κωνσταντινούπολης! Ουδείς άκουσε αυτά που ανέφερε! Ακούστηκαν μόνο συνθήματα κατά του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, τα οποία καταδικάζουμε ως οργανισμός. Για τον Ερυθρό Αστέρα, τους οπαδούς του και την αθλητική κοινότητα, η πιο σημαντική εντύπωση και ανάμνηση είναι μόνο η νίκη επί της Φενέρμπαχτσε σε ένα απίθανο παιχνίδι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το ματς, έγινε σαφές ότι δεν πρόκειται να επηρεαστούν οι σχέσεις των δυο πλευρών».