Μπιλλής: «Να διατηρήσουμε το αήττητο» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Μπιλλής: «Να διατηρήσουμε το αήττητο» (vid)

bet365

Να επεκτείνει το αήττητο σερί του κόντρα στο Χολαργό (14/01, 17:00) και εν συνεχεία να πετύχει την άνοδο στην Basket League επιθυμεί ο Πανιώνιος, όπως ανέφερε ο Σωτήρης Μπιλλής.

Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν την ομάδα των Βορείων Προαστίων το Σάββατο (14/01, 17:00), για την εξ' αναβολής 12η αγωνιστική της Α2, με τον Στέργιο Κουφό να είναι ο νέος τεχνικός στον πάγκο του Χολαργού.

Ο Σωτήρης Μπιλλής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου για την αναμέτρηση αυτή στο, κεκλεισμένων των θυρών, Κλειστό της Αρτάκης και τόνισε πως παρά την απουσία του κόσμου, η ομάδα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη για να διατηρήσει το αήττητο.

«Η ομάδα παραμένει αήττητη αυτό είναι το σημαντικό. Ξεκινήσαμε τον καινούργιο χρόνο με νίκη κόντρα στον Αρκαδικό, το θέλαμε πολύ και αυτό μας δίνει δύναμη. Τώρα παίζουμε ένα ματς διαφορετικό, δύσκολο που πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% για να το κερδίσουμε με αντίπαλο τον Χολαργό. Άλλαξε προπονητή, δεν παύει όμως να είναι μια επικίνδυνη ομάδα από τη στιγμή που έχει σουτ τόσο από τους ψηλούς, όσο και από τους κοντούς. Τρέχει αρκετά και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι».

Τέλος, όσον αφορά τους στόχους της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ο 20χρονος φόργουορντ υποστήριξε: «Τώρα παίζουμε ένα ματς διαφορετικό, δύσκολο που πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% για να το κερδίσουμε με αντίπαλο τον Χολαργό. Άλλαξε προπονητή, δεν παύει όμως να είναι μια επικίνδυνη ομάδα από τη στιγμή που έχει σουτ τόσο από τους ψηλούς, όσο και από τους κοντούς. Τρέχει αρκετά και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα