Μένει στην Ατλάντα ο Μίλσαπ!
Συγκεκριμένα τον έβγαλαν από το trade market χωρίς να εξετάσουν καμία προσφορά για ανταλλαγή.
«Δεν βρίσκεται πια προς παραχώρηση» ήταν η δήλωση του τζένεραλ μάνατζερ των Χοκς, Ουές Ουίλκοξ και αυτό διότι «θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στην Ανατολική Περιφέρεια ενώ και ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να παραμείνει στην Ατλάντα».
Συγκεκριμένα, ο Πολ Μίλσαπ υπογράμμισε ότι «η καρδιά μου ανήκει στην Ατλάντα και θέλω να τελειώσω τη δουλειά».
Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα δοκιμάσει την τύχη του στην free agency, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραμείνει στο Χοκς ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
