Πέινερς: «Σημαντικός αγώνας για την πρόκριση»

Κάτια Πετροπούλου
Πέινερς: «Σημαντικός αγώνας για την πρόκριση»

bet365

Για το μεγάλο κίνητρο που έχει ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη κόντρα στην Νεπτούνας (11/01, 19:00) μίλησε ο Ζάνις Πέινερς, ο οποίος τόνισε τη σημασία του ματς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Κομβικό, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, είναι το αυριανό ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Νεπτούνας (11/01, 19:00), για την 12η αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπως τόνισε ο Ζάνις Πέινερς.

Ο Λετονός γκαρντ/φόργουορντ σχολίασε, επίσης, και τη δήλωση του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος είπε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν παίζει τελευταία σαν ομάδα, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά είπε για:

Το αν έχει μεγαλύτερο κίνητρο ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τη Νεπτούνας: «Πιστεύω πως ναι. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν παίξαμε καλά και θέλουμε να δείξουμε πως αύριο μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και αν τον προβληματίζουν: «Συμβαίνει σε κάθε ομάδα, σε κάθε άθλημα. Δεν είναι μόνο πρόβλημα του ΠΑΟΚ, απλά πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα σαν ομάδα, γενικά».

Τη χθεσινή δήλωση του Μαρκόπουλου ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει τελευταία σαν ομάδα: «Συμφωνώ με τον κόουτς αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα κυρίως του αντιπάλου. Όταν έχεις απέναντι μια καλή ομάδα, μπορεί να προσέξει πολύ τα καλά σημεία του ΠΑΟΚ και να μη μας επιτρέψει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε».

Τον τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι και την ήττα που ήρθε μετά: «Είχαμε κάνει ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν σκοράραμε στα τελευταία 4-5 λεπτά, όπως και σε άλλα παιχνίδια του πρώτου γύρου και χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Τώρα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο, καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι τώρα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση. Στην έδρα μας παίζουμε καλύτερα συνήθως, οπότε νομίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία για να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα