Καββαδάς: «Ήμασταν απαθέστατοι...»

Καββαδάς: «Ήμασταν απαθέστατοι...»

bet365

Ο Βασίλης Καββαδάς δεν έψαξε δικαιολογίες μετά την βαριά ήττα του Άρη από την ΑΕΚ στο «Ν. Γκάλης».

Ο Έλληνας σέντερ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και ανέφερε, «η ομάδα πρέπει να είναι εκεί και να κάνει το καθήκον της, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ προβληματισμένος από την σημερινή εμφάνιση και δεν είμαι μόνο εγώ, είναι όλοι πιστεύω. Πρέπει σύντομα να αλλάξουμε εικόνα».

Σχετικά με την κακή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ο Βασίλης Καββαδάς τόνισε πως, «Πιστεύω ότι απλά ο αντίπαλος φαινόταν πιο μαχητικός, να θέλει περισσότερο το ματς, να κερδίζει τις περισσότερες μπάλες. Εμείς κάναμε όλο και περισσότερα λάθη, ήμασταν απαθέστατοι μπορώ να πω. Λες και δεν τρέχει κάτι… Αυτό πρέπει να διορθώσουμε. Να είμαστε πιο σκληροί, να πηγαίνουμε σε κάθε μπάλα, να είμαστε στο παρκέ, γιατί σήμερα δεν ήμασταν».

Για το αν ο Άρης προλαβαίνει να φροντίσει να αλλάξει εικόνα μέσα σε μια εβδομάδα ενόψει του ημιτελικού κυπέλλου... «Φροντίζει δεν φροντίζει, πρέπει γιατί δεν γίνεται αλλιώς, γιατί αυτή είναι η ζωή μας, γιατί έτσι έχουμε μάθει. Καλώς ή κακώς υπάρχει πίεση και πρέπει να υπάρξει κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να συνεχίσουμε να είμαστε ομάδα. Η σημερινή ήττα ήταν πολύ κακή. Πρέπει σύντομα να αλλάξουμε πρόσωπο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα