Δημητριάδης: «Θα έχουμε εύκολο απόγευμα αν...»

Κάτια Πετροπούλου
Δημητριάδης: «Θα έχουμε εύκολο απόγευμα αν...»

bet365

Ο Τάσος Δημητριάδης τόνισε πως ο Πανιώνιος μπορεί να έχει ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Αρκαδικό (07/01, 17:00), αν οι παίκτες κάνουν δύο πράγματα.

Ο έλεγχος των ριμπάουντ και η συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του ματς είναι τα στοιχεία που θα δώσουν στον Πανιώνιο μια ενδεχόμενη νίκη στον αγώνα με τον Αρκαδικό (07/01, 17:00), όπως υποστήριξε ο Τάσος Δημητριάδης.

Ο πάουερ φόργουορντ των «κυανέρυθρων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αρχικά είπε: «Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ, υγεία πάνω απ' όλα» και αναφέρθηκε στον κίνδυνο που κρύβουν οι αναμετρήσεις μετά από διακοπές: «Μετά τις γιορτές είναι πάντα τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια. Πάμε στον Αρκαδικό, ξέρουμε ότι είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, έχει πολύ δυνατή έδρα και είναι πολύ καλοί στο επιθετικό ριμπάουντ. Σ' αυτό το στοιχείο είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα μετά από την δική μας στο πρωτάθλημα. Αν περιορίσουμε αυτά τα δυο πράγματα, δηλαδή να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πολύ σκληρό παιχνίδι και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τότε εκτιμώ ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα. Αυτό εξαρτάται από εμάς, από κανέναν άλλο».

Τέλος, επεσήμανε το κίνητρο που έχουν οι αντίπαλοι όταν αναμετρούνται με τον πρώτο της βαθμολογίας: «Το ότι είμαστε αήττητοι δεν σημαίνει τίποτε, βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν, είναι λογικό. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο και τον αήτηητο. Έχουμε και άλλα παιχνίδια μετά που είναι εξίσου δύσκολα, τώρα ο στόχος μας είναι ο Αρκαδικός και τίποτε άλλο. Εάν καταφέρουμε και πάρουμε το διπλό, τότε θα σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα