«Δεν μας τρομάζει ο αήττητος Πανιώνιος»!

Gazzetta team
«Δεν μας τρομάζει ο αήττητος Πανιώνιος»!

bet365

Ο Αρκαδικός έχει μια δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση το Σάββατο (07/01, 17:00) κόντρα στον Πανιώνιο και ο Γιάννης Καραμαλέγκος τόνισε πως δεν τους φοβίζει το αήττητο των «κυανέρυθρων».

Μετά τη διακοπή για τις γιορτές, αλλά και τις αναβολές αγώνων, ο Αρκαδικός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο το Σάββατο (07/01, 17:00), στο ΔΑΚ Τρίπολης, για την 13η αγωνιστική της Α2.

Ο Γιάννης Καραμαλέγκος ερωτηθείς για το αήττητο των «κυανέρυθρων», τόνισε πως αυτό δεν τρομάζει τον ίδιο και οι γηπεδούχοι θα τους «κοιτάξουν στα μάτια».

Αναλυτικά ίσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικού:

«Χρόνια πολλά καλή χρονιά αγωνιστική δράση μετά από καιρό, ανυπομονεί η ομάδα να μπει στο παρκέ;

Καλή χρόνια και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω από όλα και πολλές χαρές! Ανυπομονούμε να ξαναπαίξουμε επίσημο αγώνα, να μας παρακολουθήσει ο κόσμος μας και να κυνηγήσουμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη!Έχουμε αρκετό καιρό χωρίς επίσημο παιχνίδι αλλά έχουμε δίψα και πάθος για την ομάδα και είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις όσο πιο δυνατοί γίνεται!

Ο Πανιώνιος έρχεται αήττητος στη Τρίπολη σε τρομάζει αυτό;

Δεν με τρομάζει το ότι ο Πανιώνιος είναι αήττητος, όλοι ξέρουμε πως έχει πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίχτες και προπονητές και η πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ τα λέει όλα! Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τους κοιτάξουμε στα μάτια! Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα των εορτών και όλοι μαζί σαν ομάδα και μαζί με τον κόσμο μας, που είναι πάντα σημαντικός για εμάς, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί από το παιχνίδι αυτό

Το 2016 σου άφησε γλυκόπικρη ανάμνηση. Τι εύχεσαι για το νέο έτος;

Το 2016 σε όλους μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση λόγω του υποβιβασμού της ομάδας από την Α1 με αυτόν τον τρόπο, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και όλοι μαζί προχωράμε! Εύχομαι την εφετινή χρόνια να είμαστε υγιείς πάνω από όλα και να καταφέρουμε τους στόχους μας! Είναι ένα μεγάλο στοίχημα η εφετινή χρόνια για όλους στην ομάδα και προσπαθούμε καθημερινά μέσω της σκληρής δουλειάς και προπόνησης να καταφέρουμε το 2017 να μας δώσει χαρές και πολλές επιτυχίες! Καλή χρόνια και πάλι σε όλο τον κόσμο».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα