Πέττας: «Να κάνουμε restart»

Gazzetta team
Πέττας: «Να κάνουμε restart»

bet365

Να κάνει restart κόντρα στον Κόροιβο ο Προμηθέας Πατρών επιθυμεί ο Νίκος Πέττας, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

O 35χρονος γκαρντ των Αχαιών τόνισε πως ο Προμηθέας θα κάνει τα πάντα για να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στον... σκληροτράχηλο Κόροιβο (07/01, 17:00), ώστε η ομάδα να κάνει restart με τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Nα κάνουμε restart

Καλή χρονιά σε όλους!

Στο τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε απέναντι στον Ολυμπιακό, προσπαθήσαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να είμαστε κοντά στο σκορ, όσο περισσότερο μπορούσαμε. Δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέραμε. Σαφώς και ήμασταν λίγο επηρεασμένοι από τους τραυματισμούς βασικών παικτών, όπως ο Σαρικόπουλος, ο Φαγιέ και άλλοι, όμως, ευτυχώς τα παιδιά επέστρεψαν στις προπονήσεις - εκτός δυστυχώς ακόμη του Ζήση - και έτσι μπορούμε, πλέον, να δουλέψουμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο.

Επίσης, αυτήν την εβδομάδα προστέθηκε και ένας νέος παίκτης στην ομάδα μας, ο «Λάκι» Τζόουνς και έτσι όλοι μαζί προσπαθούμε να τον βάλουμε το συντομότερο στο κλίμα του Προμηθέα.

Αυτήν την αγωνιστική θα επιχειρήσουμε να κάνουμε ένα restart και να συνδυάσουμε μια νίκη με καλό και επιθετικό μπάσκετ. Βέβαια, γνωρίζουμε ότι αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο, γιατί ο Κόροιβος είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που διαθέτει καλούς παίκτες και έμπειρο προπονητή. Αλλά, όπως προείπα, είμαστε αποφασισμένοι για να κερδίσουμε και να αφήσουμε πίσω τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Παίζουμε στο γήπεδό μας και θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να είμαστε επιθετικοί τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Καλούμε τους πατρινούς φιλάθλους να μας στηρίξουν για μια ακόμη φορά. Τους θέλουμε δίπλα μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα