Διορία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου για Ρέπεσα

Διορία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου για Ρέπεσα

Κάτια Πετροπούλου
Διορία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου για Ρέπεσα

bet365

Κρίσιμοι είναι οι επόμενοι αγώνες που έρχονται για την Αρμάνι Μιλάνο, τόσο για την ίδια την ομάδα, όσο και για τον Γιασμίν Ρέπεσα...

Διορία μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου έχει ο Γιασμίν Ρέπεσα για να αλλάξει την κατάσταση, την οποία βρίσκεται η Αρμάνι, ειδάλλως θα δει τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Μετά και τη νέα ήττα από τη Ρέτζιο Εμίλια στο ιταλικό πρωτάθλημα, η ομάδα του Μιλάνου μετρά συνολικά 9 σερί άσχημα αποτελέσματα, 2 σε Ιταλία και 7 στην Euroleague, ωστόσο η διοίκηση της Αρμάνι παρατείνει για λίγο ακόμη την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του 55χρονου τεχνικού, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport».

Η ανάγκη για επιστροφή στις επιτυχίες είναι επιτακτική, αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στην ευρωπαϊκή διοργάνωση (29/12, 21:45), αλλά και στις δύσκολες αναμετρήσεις με Φενέρ (06/01) και ΤΣΣΚΑ (13/01).

Σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν ευτυχήσουν να πανηγυρίσουν έστω μία νίκη, ο Ρέπεσα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο, με τον βοηθό του, Μάσιμο Κανσελιέρι, να αναλαμβάνει τα «ηνία» του πάγκου.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα