«Βόμβα» σε ομάδα του Μεξικού με Ρόντμαν! Ή μήπως όχι; (pic)

Gazzetta team
«Βόμβα» σε ομάδα του Μεξικού με Ρόντμαν! Ή μήπως όχι; (pic)

bet365

Ο Ντένις Ρόντμαν επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για χάρη της Fuerza Regia... Ώπα, μισό λεπτό...

Τι κι αν είναι στα 55 ο Ντένις Ρόντμαν; Το «bad boy» του ΝΒΑ επιστρέφει στην ενεργό δράση, στα παρκέ του Μεξικού και στην Fuerza Regia, παρά το γεγονός πως έχει να αγωνιστεί από το 2006, που ήταν στη Μεγάλη Βρετανία και την Brighton Bears!

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα έχει συμπαίκτη του τον Τζαμάριο Μουν, ο οποίος είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από τον Ολυμπιακό το 2014, αλλά και τον Σαν Μινγκ, ο οποίος είναι σέντερ ύψους... 2.36μ!

Όλα αυτά, στο επικό τρολ της ομάδας του Μοντερέι, η οποία ήθελε να κάνει ένα... αστειάκι στους φιλάθλους της, προκειμένου να τιμήσει την αντίστοιχη Πρωταπριλιά που έχουν οι Ισπανόφωνοι, στις 28 Δεκεμβρίου.

Φυσικά, το γεγονός αυτός προκάλεσε την... έκρηξη κάποιων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι ανέφεραν με έντονο ύφος πως «δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα», ωστόσο, κάποιοι άλλοι το διασκέδασαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα