Σ. Μαρκόπουλος: «Σταθήκαμε πιο τυχεροί»

Gazzetta team
Σ. Μαρκόπουλος: «Σταθήκαμε πιο τυχεροί»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ δεν παράτησε το παιχνίδι και στάθηκε πιο τυχερός, ενώ έστειλε και το μήνυμά του, ελέω εορτών.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος από το «διπλό» του ΠΑΟΚ στον Κόροιβο, ενώ έστειλε και το κοινωνικό του μήνυμα στον κόσμο.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι δεν παράτησαν το παιχνίδι, πρεσάρισαν, πίεσαν, έκαναν ό,τι καλύτερο στην άμυνα. Πήραμε ένα παιχνίδι, που θα μπορούσε να είχε κερδίσει και ο Κόροιβος, σταθήκαμε όμως πιο τυχεροί. Θέλω να ευχηθώ στον Κόροιβο τα καλύτερα, είναι μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, μας δυσκόλεψαν αρκετά και δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε στο καλάθι. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η νίκη είναι νίκη και συνεχίζουμε. Και να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, υγεία και αγάπη και να κοιτάξουμε το συνάνθρωπο αυτές τις δύσκολες εποχές», ανέφερε ο 67χρονος τεχνικός.

Τέλος, ο Ζάνις Πέινερς πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη σημαντική αυτή νίκη που πετύχαμε, εν μέσω και της περιόδου των Χριστουγέννων. Καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι από μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να πούμε ότι σεβόμαστε τους παίκτες της άλλης ομάδας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα