Μπρατσιάκος: «Ήμασταν μουδιασμένοι»

Gazzetta team
Μπρατσιάκος: «Ήμασταν μουδιασμένοι»

bet365

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος τόνισε πως ο Απόλλων εκμεταλλεύτηκε κάθε σουτ και κάθε λάθος της Κύμης, γι' αυτό ακι η διαφορά στο σκορ ξέφυγε τόσο πού στο ματς.

Στα στοιχεία που κόστισαν την ήττα στην Κύμη από τον Απόλλωνα (75-60) στάθηκε ο Βασίλης Μπρατσιάκος, μετά το τέλος τους ματς, ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος από τα βήματα που κάνει η νεοφώτιστη ομάδα στην Basket League.

«Συγχαρητήρια στον Κώστα και τον Απόλλωνα για τη δίκαιη νίκη του. Εμείς χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Μπήκαμε πάρα πολύ νωθρά, ο Απόλλωνας εκμεταλεύτηκε ό,τι ελευθερο σουτ του αφήσαμε, αλλά και τα λάθη μας στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ μουδιασμένοι με αποτέλεσμα η διαφορά να ξεφύγει στους 25 πόντους.

Αλλάξαμε την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε πιο δυνατά, παίξαμε καλή άμυνα επάνω στους Καλινοσκι και Χίκεϊ, όμως δεν μπορέσαμε να βάλουμε καθοριστικά σουτ για να αλλάξουμε την εικόνα του παιχνιδιού. Το μόνο καλό και αυτό που πρέπει να κρατάς μετά από κάθε άσχημο είναι η προσπάθεια των παιδιών. Είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο και την προσπάθεια τους, καθώς δεν πάράτησαν το παιχνίδι σε κανένα σημείο.

Εμείς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Άλλες φορές παίζουμε καλά και κερδίζουμε και άλλες δεν παίζουμε καλά και χάνουμε. Σήμερα, παίζαμε με μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, με ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ και σπουδαίο κόουτς. Θεωρώ ότι για νεοφώτιστη ομάδα και για τα πρώτα βήματα μας στη Basket League είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε πέτύχει μέχρι στιγμής.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία, καθαρό μυαλό και να γεμίζουν τα γηπεδα χωρίς επεισόδια. Οι ομάδες να παίζουν καλό μπάσκετ, για να το ευχαριστιέται ο κόσμος, γιατί ο αθλητισμός είναι το μόνο αγνό στοιχείο που έχει μείνει σε αυτή τη χώρα».

Από πλευράς παικτών, ο Σταύρος Σχίζας δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι χάσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, επιτρέποντας στον Απόλλωνα να το ελέγξει σε όλους τους τομείς. Η διαφορά των 25 πόντων που πήρε ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει στο δεύτερο ημίχρονο. Στην επανάληψη, η απώλεια του Ελ Αμίν δεν μας βοήθησε. Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις και να μαζέψουμε το σκορ, όμως δεν είχαμε είχαμε αρκετές δυνάμεις για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ψάχνουμε την εκτος έδρας νίκη και παλεύουμε για αυτή. Είμαστε μια νέα ομάδα που βρίσκουμε σιγά σιγά τα πατήματα μας και αργά η γρήγορα θα έρθει και η νίκη μακριά από την έδρα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα