Χωρίς Μπράιαντ στην Αμαλιάδα ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χωρίς Μπράιαντ στην Αμαλιάδα ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάστηκε για το παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο (26/12, 17:00), από την αποστολή, όμως θα λείπει ο Ντάριλ Μπράιαντ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του Ντάριλ Μπράιαντ με τον ΠΑΟΚ, καθώς, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, ο παίκτης αποτελεί παρελθόν κι αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» πέρασαν τα Χριστούγεννα στο γήπεδο, καθώς προετοιμάστηκαν ενόψει του αγώνα με τον Κόροιβο (26/12, 17:00) στην Αμαλιάδα. Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Μπάνε Πρέλεβιτς, και μετά το τέλος του προγράμματος, όλοι μαζί γευμάτισαν στο «Παλατάκι».

Έπειτα, η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα, κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς για την Αμαλιάδα. Στην αποστολή είναι οι: Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Τσόχλας, Τέιλορ, Μαργαρίτης, Μιλιένοβιτς, Γλυνιαδάκης, Καραμανώλης, Σάιμπερτ, Πέινερς και Κλάντον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα