Τα «έχωνε» και στους Κινγκς ο Τζορτζ Καρλ (vid)

Τα «έχωνε» και στους Κινγκς ο Τζορτζ Καρλ (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τα «έχωνε» και στους Κινγκς ο Τζορτζ Καρλ (vid)

bet365

Το βιβλίο του Τζοτζ Καρλ που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες είχε επικριτικά σχόλια για τους Κινγκς κάποια εκ των οποίων αφαιρέθηκαν.

Το νέο βιβλίο του Τζορτζ Καρλ «Furious George» αναμένεται με ενδιαφέρον αφού με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα κάνει πάταγο.

Ο 65άχρονος κόουτς ανέφερε στο ESPN πως αναγκάστηκε να κόψει κάποια σχόλια για τους Σκαραμένο Κινγκς ύστερα από αντίδραση της ομάδας. Ο Καρλ ανέφερε μεταξύ άλλων πως όταν έφτασε στο Σακραμέντο ο Ρούντι Γκέι του είπε, καλωσόρισες στην μπασκετική κόλαση» ενώ είχε γράψει καυστικά σχόλια για τους ΝτεΜάρκους Κάζενς, Βλάντε Ντίβατς και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Βίβεκ Ράναντιβ.

Να θυμίσουμε πως στο ίδιο βιβλίο για τον Καρμέλο Άντονι αναφέρει πως, «δεν είχε ποτέ πατέρα για να του μάθει τρόπους συμπεριφοράς». Επίσης αυτό το σχόλιο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων ειδικά από τους παίκτες που βρίσκονταν στο ρόστερ των Νάγκετς εκείνη την εποχή.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ χαρακτηριστικά σε βίντεο έστειλε μήνυμα στους Άντονι, Μάρτιν, Άιβερσον με το οποίο ειρωνεύεται τον Τζορτζ Καρλ...

.@teamswish reacts: "Don't give that no weight."

A video posted by UNINTERRUPTED (@uninterrupted) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα