Οι Σέλτικς έπαιζαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για τις βολές! (vids)

Οι Σέλτικς έπαιζαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για τις βολές! (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Οι Σέλτικς έπαιζαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για τις βολές! (vids)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι Τζο Κράουντερ και Έιβερι Μπράντλεϊ είχαν μια διαφωνία για το ποιος θα «εκτελούσε» τη βολή ύστερα από τεχνική ποινή και είπαν να τη λύσουν με το παραδοσιακό παιχνίδι «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί». Κάτι που είχαν κάνει και οι παίκτες της Team USA το καλοκαίρι!

Συνήθως ο Αζάια Τόμας είναι εκείνος που «εκτελεί» τις βολές της τεχνικής ποινής, αλλά από τη στιγμή που είχε αποβληθεί από το ματς, έπρεπε να αναλάβει κάποιος άλλος την ευθύνη.

Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Κράουντερ, ο οποίος νίκησε τον Μπράντλεϊ έχοντας... χαρτί, ενώ ο συμπαίκτης του πέτρα!

Κάτι ανάλογο είχαν κάνει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο οι Τζίμι Μπάτλερ και ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν!

Η... μονομαχία Κράουντερ-Μπράντλεϊ...

 

...και η μονομαχία ΝτεΡόζαν-Μπάτλερ

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.