Βλασσόπουλος: «Αυτοκτονήσαμε στο τέλος»

Gazzetta team
Βλασσόπουλος: «Αυτοκτονήσαμε στο τέλος»

bet365

Ο Γιώργος Βλασσόπουλος ανέφερε πως θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι για να συνεχίσουν στο Eurobasket U18 μετά τον αποκλεισμό τους.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε μετά τη νίκη κόντρα στη Φινλανδία που δεν ήταν αρκετή: «Αυτοκτονήσαμε στο τέλος... Φτάσαμε στο +21, έπρεπε να διαχειριστούμε αυτή τη διαφορά, φτάσαμε στο +14 στο 35’, δηλαδή στο +5 από τη διαφορά που θέλαμε, αλλά σε εκείνο το σημείο είχαμε κακές επιλογές, βιαστικές στην επίθεση, στην άμυνα δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να πάρουν ψυχολογία. Μας δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το πέμπτο φάουλ του Χρηστίδη. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, σταματήσαμε το παιχνίδι της Φινλανδίας και πιστεύω πως η ομάδα μας άξιζε να περάσει στις οχτώ. Μας έλειπε αυτό το κάτι παραπάνω, για να βρούμε τη δύναμη να τελειώσουμε φάσεις στα παιχνίδια και να κάνουμε το βήμα παραπάνω που θα θέλαμε».

Για τη συνέχεια: «Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι με τη Σουηδία. Έχουν μείνει έξω δυνατές ομάδες, με παράδοση όπως η Σερβία, η Κροατία, η Σλοβενία, η διοργανώτρια Τουρκία... Δείγμα κι αυτό πως το τουρνουά έγινε σε μια περίοδο δύσκολη, στη διάρκεια της χρονιάς και ήταν δύσκολο να προετοιμαστούν σωστά οι ομάδες».

 

Τελευταία Νέα