Τέλος ο Βετούλας απο τον Προμηθέα
Η ήττα από την Κύμη για την 11η αγωνιστική ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τον Προμηθέα Πατρών στην Basket League. Πλέον οι νεοφώτιστοι έχουν ρεκόρ 4-7 και φιγουράρουν στην 9η θέση της κατάταξης ενώ ο Νίκος Βετούλας εξήγησε μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα πως «ο πρώτος που φταίει είμαι εγώ...».
Σήμερα, λοιπόν, ο Προμηθέας ανακοίνωσε την από κοινού διακοπή της συνεργασίας του με τον Πατρινό προπονητή.
«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Βετούλα. Μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον Ελληνα τεχνικό αποφασίστηκε η από κοινού διακοπή της συνεργασίας μας. Ο Νίκος καθοδήγησε την ομάδα μας στα πρώτα της βήματα στην Basket League και παρά τη λύση της επαγγελματικής μας συνεργασίας, ήταν, είναι και θα παραμείνει σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα του»
Ο Νίκος Βετούλας από την πλευρά του δήλωσε: «Θεωρώ ότι είναι το καταλληλότερο χρονικό σημείο για να ακολουθήσω διαφορετικό δρόμο από τον Προμηθέα. Αυτό είναι το καλύτερο για όλους. Ευχαριστώ τον Προμηθέα για την συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι να εκπληρώσει όλους τους στόχους του».
Ένα από τα φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Βετούλα είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
