Μπαρτζώκας: «Οι διαιτητές είχαν διαφορετικά κριτήρια»!

Μπαρτζώκας: «Οι διαιτητές είχαν διαφορετικά κριτήρια»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μπαρτζώκας: «Οι διαιτητές είχαν διαφορετικά κριτήρια»!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την ήττα από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη κι εξήγησε πως έγιναν... ενδιαφέροντα πράγματα στα τελευταία 35" του αγώνα!

Η Αναντολού Εφές επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 72-68 στην Κωνσταντινούπολη σ' ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, για την 11η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Ταϊρίς Ράις από κορυφαίος έγινε ο… μοιραίος των Καταλανών καθώς αστόχησε στο καθοριστικό σουτ τριών πόντων ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα στο Abdi Ipekci.

«Συνεχίσαμε να παλεύουμε ως το τέλος του αγώνα. Κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε όμως η Εφές έφτασε στη νίκη. Αντιδράσαμε σωστά όμως στα τελευταία 35" του αγώνα έγιναν... ενδιαφέροντα πράγματα και χάσαμε. Είδα διαφορετικά κριτήρια από τους διαιτητές σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση που είχε κάθε ομάδα!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς της Μπαρτσελόνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.