«Η Εθνική είναι μαθημένη στα δύσκολα»

«Η Εθνική είναι μαθημένη στα δύσκολα»

Gazzetta team
«Η Εθνική είναι μαθημένη στα δύσκολα»

bet365

Για το δύσκολο όμιλο στον οποίο τοποθετήθηκε η Εθνική Γυναικών μίλησαν η Κατερίνα Σωτηρίου και ο προπονητής Κώστας Κεραμιδάς.

Όμιλο-φωτιά για την Εθνική Γυναικών επεφύλασσε η σημερινή (09/12) κλήρωση του Eurobasket 2017 που έγινε στην Πράγα.

Η «επίσημη αγαπημένη» τοποθετήθηκε στο τρίτο γκρουπ με τις Σερβία, Σλοβενία και Γαλλία και η Κατερίνα Σωτηρίου και ο προπονητής, Κώστας Κεραμιδάς μίλησαν για τους αγώνες που θα έρθουν τον Ιούνιο.

Αρχικά, η 32χρονη φόργουορντ είπε: «Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε μια τελική φάση Eurobasket και κάθε χώρα αρχικά θα παρουσιάσει ότι καλύτερο μπορεί για την πρόκριση. Σίγουρα Γαλλία και Σερβία κουβαλάνε μετάλλια και τον τίτλο του φαβορί για τη συνέχεια. Όμως θα μείνω στο τι θα παρουσιάσουμε εμείς το καλοκαίρι. Αυτή η ομάδα έχει μάθει στα δύσκολα, αρκεί να βάλει πάθος και μυαλό και φυσικά να είμαστε υγιείς! Να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την πρόκριση και, γιατί όχι, και το κάτι παραπάνω. Σίγουρα με ειδική τακτική και αυτοπεποίθηση, αλλά και τύχη που πάντα χρειάζεται σε αυτές τις διοργανώσεις, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής πρόσθεσε: «Είχαμε τη δυσκολότερη κλήρωση. Είμαστε σε έναν όμιλο με απίστευτα δυνατές ομάδες, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και τη φιναλίστ. Θεωρητικά είναι οι δύο καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης, όπως βγήκαν από το τελευταίο Eurobasket. Η Εθνική Ελλάδας ωστόσο, έχει δείξει από τα προκριματικά ότι έχει… μέταλλο. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

 

Τελευταία Νέα