Μπακς - Χοκς 110-114 (vid)

Μπακς - Χοκς 110-114 (vid)

bet365

Σε ένα ματς που έμοιαζε... δικό τους, οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Χοκς με 110-114. «Χαμηλές πτήσεις» για τον Αντετοκούνμπο, που φορτώθηκε νωρίς με φάουλ.

Ιδανικοί αυτόχειρες αποδείχτηκαν οι Μπακς, που αν και είχαν υό τον έλεγχό τους το ματς με τους Χοκς, στο τέλος... κατάφεραν να χάσουν με 110-114.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ και δε μπόρεσε να βιοηθήσει όσο θα ήθελε, κάτι που στοίχισε πάρα πολύ στα «ελάφια», το παιχνίδι των οποίων είναι βασισμένο πάνω στον Έλληνα σούπερ σταρ.

Ο «Greak Freak» είχε 14 πόντους, αλλά δε κατάφερε να συνεισφέρει στην δημιουργία, κάτι που φαίνεται και από την μόλις μία ασίστ που έδωσε, η οποία ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Έτσι, ο Πάρκερ πάλευε μόνος του, έφτασε τους 27 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετοί, καθώς έπεσε πάνω σε έναν «δαιμονισμένο» Σκρούντερ, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας και με 33 πόντους οδήγησε τους Χοκς στην νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα