Μπουλς - Σπερς 95-91

Μπουλς - Σπερς 95-91

bet365

Αν και έκαναν την ζωή τους δύσκολη, οι Μπουλς επικράτησαν των Σπερς με 95-91 στο Σικάγο και τους υποχρέωσαν στην πρώτη τους εκτός έδρας ήττα.

Στις νίκες επέστρεψαν οι Μπουλς, που μετά από 3 σερί αρνητικά αποτελέσματα, κατάφεραν να επικρατήσουν των Σπερς με 95-91, σπάζοντας έτσι το απόλυτο που είχε η ομάδα του Πόποβιτς μακριά από το Σαν Αντόνιο.

Αν και ο Μπάτλερ δε βρέθηκε στην καλύτερή του μέρα, μάλιστα έβαλε το πρώτο του καλάθι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ρόντο ανέλαβε δράση και με 12 πόντους 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, έφτασε μία ανάσα από το τριπλ νταμπλ. Μαζί του και ο Ουέιντ, με 20 πόντους, που έδωσαν βαθιές ανάσες στους Μπουλς.

Το παιχνίδι έμοιαζε, λοιπόν, να είναι στα μέτρα των γηπεδούχων, όμως ο Λέοναρντ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Πατώντας γκάζι στο τέλος της τρίτης περιόδου, κατάφερε να εξαφανίσει την διαφορά που είχε παγιωθεί σε διψήφιους αριθμούς και να μειώσουν οι Σπερς αρχικά στο -7 και στην τελευταία περίοδο στο -4.

Παρόλο που έγινε ντέρμπι το ματς, στα τελευταία λεπτά η Μπουλς κατάφεραν να δείξουν χαρακτήρα, με τους 24 πόντους του Λέοναρντ να μην είναι, τελικά, αρκετοί και το Σικάγο να βάζει τέλος στο σερί των 3 διαδοχικών ηττών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα