Βετούλας: «Νίκη με ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Βετούλας: «Νίκη με ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας υποστήριξε πως δεν τον απασχολεί τι έχει κάνει ο ΠΑΟΚ έως τώρα στην Α1 και τόνισε πως θέλει τη νίκη ενάντια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στον Προμηθέα Πατρών, ο Νίκος Βετούλας ανέφερε στη Συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (10/12, 17:00), πως ο μόνος στόχος είναι η νίκη απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ μίλησε και για τα νέα αποκτήματα των Αχαιών, Μίροσλαβ Τόντιτς και Τζόρνταν Ντίκερσον.

«Το Σάββατο μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ίσως το πιο δύσκολο της φετινής σεζόν με βάση, τουλάχιστον, τις συνθήκες προπόνησης αυτής της εβδομάδας. Και το λέω αυτό γιατί εκτός από την αποχώρηση του Τζόνσον και τον τραυματισμό του Φαγιέ, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την απουσία του Σαρικόπουλου από τις προπονήσεις, λόγω ίωσης. Συν τοις άλλοις, ο Μίροσλαβ Τόντιτς βρίσκεται μόλις μια ημέρα στην ομάδα και προσπαθούμε να τον βάλουμε στο κλίμα ενόψει ΠΑΟΚ. Παρά τις αντιξοότητες, πάντως, στόχος μας είναι να νικήσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν πρέπει να μπούμε στην παγίδα το του έχει κάνει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε εμάς και μόνον εμάς και τίποτα άλλο. Σε ό,τι αφορά την έλευση του Τζόρνταν Ντίκερσον, θα τον δούμε στις προπονήσεις. Είναι ένα ψηλό κορμί που μπορεί να δώσει λύσεις στην ρακέτα. Τέλος, ο Μοχάμεντ Φαγιέ βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Αν δεν παίξει με την Κύμη, ελπίζουμε να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Κόροιβο στο φινάλε του Α΄ γύρου».

Από πλευράς παικτών, ο Νίκος Γκίκας υποστήριξε: «Το Σάββατο παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως είδαμε και με την εύκολη νίκη του στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ρόζα Ράντομ. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ με την επιστροφή του Πέινερς δείχνει να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό. Εμείς, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την αποχώρηση του Καβέλ Τζόνσον, τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Φαγιέ και την ίωση του Ζήση Σαρικόπουλου θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Στην ομάδα θα υπάρχει και ένας νέος ο Μίροσλαβ Τόντιτς, ο οποίος πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει μέσα στα καλάθια. Στο Ρέθυμνο πληρώσαμε την έλλειψη ψηλών στο τέλος. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλός μας έχει κάποιες αδυναμίες και εκεί θα χτυπήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα