Ανακοίνωσε τον Τόντιτς ο Προμηθέας

Ανακοίνωσε τον Τόντιτς ο Προμηθέας

Gazzetta team
Ανακοίνωσε τον Τόντιτς ο Προμηθέας

bet365

Ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μίροσλαβ Τόντοτς.

Όπως αναμενόταν, η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε κι επίσημα την συνεργασία της με τον 31χρονο Βόσνιο, ο οποίος θα καλύψει και το κενό του Μοχάμαντ Φαγέ, που θα απουσιάσει για 20 μέρες, λόγω τραυματισμού.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Miroslav Todić και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο 31χρονος Βόσνιος σέντερ, ο οποίος θα ενισχύσει το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα μέσα στην ρακέτα, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς αγωνιστεί σε Κολοσσό Ρόδου (2007-΄09), Ολύμπια Λάρισας (2009-΄10) και Ηλυσιακό (2010-΄11). Παράλληλα, διαθέτει εμπειρία ακόμη και από την Ευρωλίγκα, καθώς την σεζόν 2014-΄15 έπαιξε στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την Σάσαρι. Ο Τόντιτς έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Κρκα και η Γιούνιον Ολίμπια της Σλοβενίας, η Σκαϊλάνερς Φρανφκούρτης της Γερμανίας, η Σούντσβαλ Ντράγκονς της Σουηδίας, ο Αχιλλέας Καϊμακλίου της Κύπρου, η Πολιτέκνικα και η Χίμικ της Ουκρανίας, η Φορλί και η Μπρίντεζι της Ιταλίας, η Τόφας της Τουρκίας, η Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας και η Σαλόν-Ρεμς της Γαλλίας. Ο Τόντιτς έχει ύψος 2.06μ. και μπορεί να παίξει τόσο στην θέση "4", όσο και στην θέση "5"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα