Ανακοίνωσε Συμεωνίδη ο Φάρος!

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Συμεωνίδη ο Φάρος!

bet365

Ο Σάββας Συμεωνίδης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Φάρου, κάτι που είχε γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες.

Η διοίκηση των Πειραιωτών ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην προπονητή του Δούκα, ο οποίος θα κάτσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας στο ματς με τον Πανιώνιο:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Σάββα Συμεωνίδη. Ο κ. Συμεωνίδης διετέλεσε προπονητής του Δούκα από πέρυσι το Νοέμβριο και από σήμερα αναλαμβάνει επίσημα τα ηνία της ομάδας μας.

O Σάββας Συμεωνίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1999 από τον Εθνικό Ελληνορώσων, ομάδα που την οδήγησε από την Γ’ ΕΣΚΑ στην Β’. Από το 2000 έως το 2003 ήταν προπονητής στον Αθηναϊκό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ (2002) για να ακολουθήσει η Ηλιούπολη και νέα άνοδος το 2005 από την Α’ΕΣΚΑ στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Την περίοδο 2006-2007 ήταν προπονητής στη Δάφνη (Α2 κατηγορία) αλλά στα μέσα της χρονιάς αποχώρησε για να πάει στον Γκυζιακό (Γ΄Εθνική). Εκεί έμεινε ως τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008 για να μετακινηθεί έπειτα στον Αρδηττό (Γ’ Εθνική). Την περίοδο 2008-2009 βρισκόταν στον πάγκο του Α.Σ. Παπάγου για να ακολουθήσει μία τριετία (2010-2013) στον Χολαργό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Β΄Εθνική το 2012. Το 2013 επέστρεψε στον Α.Σ. Παπάγου για να τον οδηγήσει στην Β΄Εθνική κατηγορία και από πέρυσι έως πριν λίγες μέρες ήταν προπονητής του Δούκα.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα