Αυτή είναι μπασκετική οικογένεια (pic)

Gazzetta team
Αυτή είναι μπασκετική οικογένεια (pic)

bet365

Τι πιο ωραίο από το να πάρεις την γυναίκα σου και τις δύο κόρες σου και να πας να δεις τους Ρόκετς κόντρα στους Λέικερς. Αν μάλιστα δείξεις πως την έχεις για τα καλά την... τρέλα ακόμα καλύτερα!

Δεν θα βαρεθούμε να γράφουμε με το μπάσκετ στο ΝΒΑ είναι αλλιώς. Είναι ένα άλλο άθλημα, ένα σόου που όλοι χαίρονται να συμμετάσχουν σε αυτό. Είτε αθλητές, είτε και κόσμος. Ειδικά οι φίλαθλοι είναι και αυτοί στο πνεύμα και δεν σταματάνε να μας δείχνουν την ωραία τρέλα που κουβαλάνε, αλλά και το πόσο χαίρονται να βρίσκονται στα γήπεδα. Όπως αυτή η οικογένεια που σίγουρα έβγαλε την φωτογραφία της ημέρας.

Ο πατέρας με μούσι αλλά Χάρντεν μαζί με την σύζυγο και τις δύο κόρες του, όλες εννοείται με τα χρώματα των Ρόκετς, ετοιμάζονται να δουν το ματς με τους Λέικερς και ο φωτογραφικός φακός δεν γινόταν να μην τους απαθανάτιζε. Μακάρι και σε εμάς κάποια στιγμή να υπάρχουν τέτοιες εικόνες, κάτι που ωστόσο φαντάζει εξαιρετικά μακρινό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα