Στον Προμηθέα ο Τόντιτς

Στον Προμηθέα ο Τόντιτς

Gazzetta team
Στον Προμηθέα ο Τόντιτς

bet365

Το κενό του Μoχάμεντ Φαγέ καλείται να καλύψει ο γνωστός στο ελληνικό κοινό, Μίροσλαβ Τόντιτς, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Προμηθέα.

Ο Μoχάμεντ Φαγέ αποκόμισε τραυματισμό από το ματς με το Ρέθυμνο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 20 ημέρες, κι έτσι ο Νίκος Βετούλας κινήθηκε γρήγορα για την κάλυψη του κενού που αφήνει ο Σενεγαλέζος φόργουορντ.

Έτσι, οι Αχαιοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Μίροσλαβ Τόντιτς, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του τουλάχιστον στους επόμενους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και την Κύμη.

Ο 31χρονος Βόσνιος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει περάσει από Κολοσσό Ρόδου (2007-09), Ολύμπια Λάρισας (2009-10) και Ηλυσιακό (2010-11).

Τελευταίος του σταθμός ήταν η γαλλική Ρεμς, στην οποία είχε κατά μέσο όρο 10.1 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα