Μπακς - Μπλέιζερς: 115-107

Gazzetta team
Μπακς - Μπλέιζερς: 115-107

bet365

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι μαγικός ακόμα μία φορά πετυχαίνοντας τριπλ νταμπλ, οι Μπακς έφτασαν το 11-9 νίκες επικρατώντας των Μπλέιζερς με 115-107.

Ναι το ξέρουμε πως το έχετε διαβάσει πολλές φορές, αλλά όσο συνεχίζει αυτές τις εμφανίσεις, δεν γίνεται να μην γράφουμε πως στο ΝΒΑ υπάρχει ένας Έλληνας που όχι απλά παίζει αλλά είναι σταρ. Φυσικά μιλάμε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ακόμα και σε μια μέτρια για τα δεδομένα του ημέρα, κατάφερε να πετύχει τριπλ νταμπλ και να οδηγήσει τους Μπακς στη νίκη με 115-107 επί των Μπλέιζερς. Μια νίκη που έφερε τα... ελάφια στο 11-9, ενώ η ομάδα του Λίλαρντ έχει πλέον 12-11.

Όπως αναφέραμε και πάλι ο Γιάνναρος έκλεψε τις εντυπώσεις με το τριπλ νταμπλ, έχοντας συνολικά 15 πόντους με 4/11 δίποντα και 7/10 βολές, κατέβασε 12 ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 11 ασίστ σε μια γεμάτη και ιδιαίτερα μεστή εμφάνιση. Μάλιστα αυτό ήταν το έβδομο της καριέρας του. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του ήταν ο Πάρκερ που σταμάτησε στους 27, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ντελαβεντόβα που έφτασε τους 17.

Για τους Μπλέιζερς ο μόνος που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ήταν ο Λίλαρντ που έφτασε τους 30 πόντους, ενώ καλός ήταν και ο ΜακΚόλουμ με 23.

Όσον αφορά το ματς οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στο δεύτερο και να παίρνουν μια διαφορά 7 πόντων. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέβασε την απόδοσή του ο Αντετοκούνμπο και μαζί ανέβηκαν και τα... ελάφια φτάνοντας σχετικά άνετα σε μία ακόμα νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα