Πίστονς - Μπουλς 102-91
Συνέχισαν με νίκη οι Πίστονς, οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Μπουλς, τους οποίους κέρδισαν με 102-91.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, ήταν ο Τομπίας Χάρις με 22 πόντους, ενώ μάζεψε 7 ριμπάουντ και έδωσε 2 ασίστ. Τον ακολούθησε ο... διπλός Ντραμόντ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Σε ό,τι αφορά τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Μπάτλερ με 32 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, αλλά ήταν πολύ μόνος του... Αυτό φαίνεται και από τον δεύτερο σκόρερ Ουέιντ, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 32-21, 51-44, 71-72, 102-91
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.


