Πασκουάλ: «Παίξαμε σοβαρά»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Παίξαμε σοβαρά»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε σοβαρός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με το Λαύριο, ενώ εξέφρασε το θαυμασμό του και για τις «κουκουβάγιες».

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στο ματς με το Λαύριο εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ στη Συνέντευξη Τύπου, ενώ «έβγαλε» το καπέλο και στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

«Είμαστε χαρούμενοι με αυτή τη νίκη, επειδή ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ειδικά μετά την ήττα μας στη Βαρκελώνη. Ξεκινήσαμε με τον σωστό τρόπο, με συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Κάναμε ένα σοβαρό ματς για 40 λεπτά. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Λαύριο, διότι είναι μια ομάδα που παλεύει για 40 λεπτά. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον κόουτς συγκεκριμένα», είπε ο 44χρονος τεχνικός.

Έπειτα, ο Ντιμίτρι Νίκολς ανέφερε: «Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την νίκη. Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στην Euroleague και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Όμως, εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς και να πάρουμε την νίκη χωρίς να έχουμε περιπέτειες. Και τα καταφέραμε» και πρόσθεσε για το κατά πόσο δύσκολο είναι να παίζουν κάθε ματς οι «πράσινοι» συγκεντρωμένοι: «Δεν είναι δύσκολο. Αυτή είναι δουλειά μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε βράδυ. Να παίζουμε στο υψηλότερο τέμπο, είτε κερδίζουμε πολύ, είτε κερδίζουμε λίγο, είτε χάνουμε. Και αυτό κάναμε κόντρα στο Λαύριο. Αυτό μας ζητάει κάθε φορά ο προπονητής μας».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Γαλατά για την Euroleague και πρέπει να πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό για να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα