Κατηγορείται για απόπειρα στραγγαλισμού ο Μπαρνς! (vid)

Κατηγορείται για απόπειρα στραγγαλισμού ο Μπαρνς! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Κατηγορείται για απόπειρα στραγγαλισμού ο Μπαρνς! (vid)

bet365

Σε καυγά σε νυχτερινό κλαμπ της Νέας Υόρκης ενεπλάκη ο Ματ Μπαρνς των Κινγκς και τώρα έρχεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για απόπειρα στραγγαλισμού μιας γυναίκας. Ο ίδιος υποστηρίζει πως βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας.

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για απόπειρα στραγγαλισμού μιας γυναίκας, μετά από καυγά σε νυχτερινό μαγαζί της Νέας Υόρκης, τα ξημερώματα της Δευτέρας, έρχεται ο Ματ Μπαρνς.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος σμολ φόργουορντ των Κινγκς βρέθηκε σε κλαμπ μαζί με τον συμπαίκτη του, Ντε Μάρκους Κάζινς και περνούσαν ευχάριστα, μέχρι που πήγε να καθίσει σε έναν καναπέ. Τότε, φέρεται να έπεσε κατά λάθος πάνω σε μια γυναίκα, που βρισκόταν δίπλα, με την ίδια να τον χαστουκίζει και τότε ξεκίνησε ο κακός χαμός.

Ο Μπαρνς φέρεται πως προσπάθησε να την πνίξει, πιάνοντάς την από το λαιμό, κι όταν ένας άντρας και μία γυναίκα από την παρέα της πήγαν να τον σταματήσουν, τότε τους χτύπησε κι αυτούς. Έπειτα, ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, για να αναλάβει την κατάσταση, με τον αθλητή να δέχεται κατηγορίες για απόπειρα στραγγαλισμού.

Στο βίντεο που ακολουθεί διακρίνονται οι Μπαρνς και Κάζινς έξω από το κλαμπ, να μιλούν για το περιστατικό, με τον δεύτερο να λέει πως ο Μπαρνς «άλλαξε τα φώτα» στον άντρα που επιτέθηκε.

Βέβαια, η πλευρά του Μπαρνς υποστηρίζει πως οι άντρες που βρίσκονταν στην παρέα της γυναίκας-θύμα πήδηξαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν, κι ένας επιχείρησε να τον πνίξει, πιάνοντάς εκείνον από το λαιμό, με τον Κάζινς να εμπλέκεται κι αυτός, για να υπερασπιστεί το φίλο του. Ο Μπαρνς φέρεται να υποστήριξε πως βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας και τονίζει πως αυτός ήταν το θύμα στην όλη υπόθεση, ενώ έχει τραβήξει και φωτογραφίες με τα χτυπήματα που φέρει στο σώμα του, ως αποδεικτικά στοιχεία. Ωστόσο, ο δικηγόρος του τόνισε πως δεν διαπράχθηκε κανένα έγκλημα κι ελπίζει πως δεν θα τραβήξει η υπόθεση στα άκρα.

 

NBA Τελευταία Νέα