Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Πέινερς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω την ήττα από την Κύμη και συγκεντρώνεται στην επόμενη αναμέτρηση με τη Ρόσα Ράντομ (6/12, 21:00).
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στη... βάση της και άρχισε ήδη την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Ρόζα Ράντομ για την 8η αγωνιστική του Champions League.
O Zανίς Πέινερς έβγαλε σημαντικό μέρος της προπόνησης και θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική, αφού οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού δεν έχουν υποχωρήσει. Πριν, από το πρόγραμμα οι παίκτες είδαν βίντεο για τα λάθη που έκαναν στην έδρα της Κύμης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
